Fehime Güleç Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: • Kendine ve insan haklarına saygılı, özgür ve demokratik düşünen öğrenmeye ve araştırmaya hevesli, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, sorumluluk sahibi, kendine güvenen iletişim becerileri yüksek, öğrenmenin bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek. Ayrıca 21. yüzyıla ayak uydurarak teknolojik tüm gelişmeleri izleyen kurumsal bir yapıya kavuşmak. Bunların sonucu olarak öğrencilerin gelişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek beceriler kazanmasında öğrenciyi merkeze alan, bireysel farklılıkları gözeten eğitim anlayışını ortaya koymak.

Başarılar:

Saatler: Başlama 08:10 - Bitiş: 14:45
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fehimegulecortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Değirmiçem Mh. 11 Nolu Sk. No5 Şehitkamil / Gaziantep

Yerleşim Yeri - Gaziantep/Şehitkamil

Adres - Değirmiçem Mh. 11 Nolu Sk. No5 Şehitkamil / Gaziantep

Ulaşım Her türlü ulaşım aracı ile okulumuza kolaylıkla ulaşılabilir. Otobüs, Dolmuş ve Tramvay hatalarına yakın mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehitkamil İlçesi Merkezindedir.